Suomeksi

Ensimmäiset skeitit, trikkiscootit, longboardit, potkulaudat ja muut harrastevälineet. Tarjonta netissä on valtava, eikä tiedä mitä ostaisi ja googlettamiseen menee hurjasti aikaa. Varsinkin lapsiperheissä harrastusvälineitä tulee osteltua koko ajan eikä aina tiedä mikä olisi hyvä aloittelijalle. Helposti tulee mentyä isoon urheilumarkettiin ja ostaa markettitavaran, mikä ei sitten sopinutkaan junnulle ja rahatkin menevät kasvottomille kansainvälisille sijoitusyhtiöille.

Kalliossa sijaitseva pohjoismaiden vanhin streetdance-koulu Dance.fi ja Junnut.com kuratoivat yhteistyössä tälle sivulle 
aloittelijoille ja junnuille ja hintalaatusuhteeltaan fiksuja tuotteita. Ekoja skeittejä, trikkiscootteja, longboardeja, potkupyöriä jne. Pyrimme että hinnat ovat täysin kilpailukykyisiä suurten ketjujen kanssa.
Tulossa myös kotimaisia brändejä sekä tuotteita ja voit näin tukea paikallisia yrittäjiä sekä harrastekulttuuria.

Kaikki tämän sivuston tuotto ohjataan jokavuotiseen SOTY tanssitapahtuman (www.kaikkitanssista.fi) järjestämiseen, joka kerää yli 1000 tanssijaa joka vuosi.

Tällä hetkellä saitin kautta maksut toimii paypalin kautta. Jos haluat maksaa mobilepayllä taikka tilisiirrolla, laita viestiä info@junnuille.com

Tuotteita joita suosittelemme:

Ensimmäinen trikkiscootti juniorille
Longway Adam 89e
Trikkiscootit ovat kestävämpiä kuin edulliset taitettavat scootit ja tarkoitettu temppuihin. Halvalla ei saa hyvää, kunnolliset trikkiscootit ovat yli 200e hintaisia, mutta tämä Longway Adam palvelee loistavasti ensimmäisenä scoottina lajin maailmaan. Jos järeämpi kalusto ja tosissaan harrastaminen kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä www.finscooter.com

Ensimmäinen breakdance-tunti
Videomuotoinen breakdance-tunti 10e, jossa pääsee kokeilemaan ihan alkeita. Myös aikuisille, ei haittaa vaikka aiempaa tanssitaustaa ei olisi ollenkaan. 

Ensimmäinen cruiser longboard
Sad Cruiser on loistava kruiseri ensimmäiseksi skeitiksi, jos haluaa paikasta A paikkaan B smoothisti. Skeitti on erittäin kevyt ja ketterä, hintalaatusuhde myös kohdallaan.

Pieni kauppamme :)