Paras kuntosali Helsinki (Elixia)

Morjesta jengi! Liikkuminen on parasta lääkettä ja skeittauksen lisäksi tulee vietettyä aikaa myös kuntosaleilla. Ja kun on tollanen Elixian PK-seudun anytime, niin käyty monessa Elixiassa, tässä snadisti fiiliksiä eri saleilta. Jokainen sali parantaa saletisti omaa toimintaa, joten mitään ei teilata, kannattaa itse käydä eri saleilla ja valita itse mistä tykkää. Jokainen myös käyttää eri lailla saleja, itselle eniten tarpeen on juoksumatto, vapaat painot, kehonpainotreenit ja nyrkkeilysäkki, joten siltä kantilta mennään.

1. Tikkurilan Elixia

Tärkeää kuntosaleilla itselle on helppo ja ilmainen parkkis, tarpeeksi korkea katto (ettei tunnu järkky ahtaalta), valoisaa ja ei niin ruuhkaisaa. Nyrkkeilysäkistä saa myös plussaa. Tikkurilan Elixia on yksi ainoita Vantaalla ja heti kehä kolmosen vieressä joten helppo liikahtaa. Itselle Itiksen Elixia olisi lähempänä, mutta tulee ajettua Tikkurilaan vähän pidemmänkin  matkan päähän. 2. Elixia Salmisaari

Yksi uusimmista saleista ja lääniä riittää. Korkea katto, uudet laitteet ja nyrkkeilysäkkikin löytyy. 

3. Elixia Vallila

Tämä sali on uusi, ja melkein aina tyhjä, vaikka tulisi heti duunin jälkeen, tilaa on ja uudet puitteet. 

4. Elixia Iso Omena

Ompun Elixia on vähän vaikea löytää joutuu kävelemään aika hurjasti parkkikselta, mutta ainoita paikkoja Espoossa joten tulee välillä käytyä. Kaikki tarvittava löytyy ja katto korkea, ei nyrkkeilysäkkiä.

5. Elixia Itis

Klassinen mesta, Itiksessä on välillä täyttä, mutta tekemisen meno, juuri uusittu ja rempattu tuossa muutama vuosi sitten joten hyvät puitteet. Todella helppo Itiksen parkkikselta suora hissi Elixiaan.

6. Elixia Tali

Ilmainen parkkis. Tämä on yksi vanhimpia Elixioita Suomessa, mutta rempattu ihan hyvin ja kaikki tarvittava löytyy. 

7. Elixia Circus

Tyyliin uusin Elixia. Ei moittimista, nätti sauna ja uudet laitteet. Edullista parkkipaikkaahan ei ole mailla eikä halmeilla, joten tänne melkein jos liikkuu julkisilla.

8. Elixia Redi

Yksi uusimpia kuntosaleja, mutta aina tupaten täynnä. Vapaita painoja ei meinaa millään päästä käyttämään, kaikki penkit on aina tukossa duunin jälkeen. Pukkarissa myös aina tosi kosteaa ja ilma ei kierrä niin hyvin. 

9. Elixia Kamppi

Tää on vanhassa yökerhon tilassa, Arkun tiloissa (kuka muistaa), joten ihan optimi kuntosalitila tämä ei ole. Matala katto ja parkkiksia ei tietenkään ole, kun Kampissa ollaan. Mutta jos on keskustassa käymässä, täällä tulee käytyä. 

10. Elixia Töölö

Täällä oli vähän nihkeä käydä, sisääntulo on kuin vankilan portti ja matalat katot. Tämä sali on ns. henksuton sali osan aikaa ja saunaa ei ole, eikä edes saippuaa suihkussa taikka painomittaria. Kaikki ylimääräinen on otettu pois. Juoksulaitteissa ei ollut edes kännykän pitimiä. 11. Elixia Kallio

Kallio myös osan aikaa henksuton ja saunaton sali, joten ei jatkoon valitettavasti. 

All in all, vielä on käymättä pk-seudulla City Center, Flamingo, Alexium, Pitäjänmäki, Viikki ja Hertsi.