Miksi maksaisin 20e enemmän skeitistä ja scootista kotimaisessa pikkukaupassa?

Miksi ostaisin suomalaisesta pikkukaupasta?

Koska silloin saa paljon enemmän ostaessa.
Vaikka tuote olisi 20e kalliimpi kuin netissä tai mammuttimaisessa urheiluliikkeessä, aina tulee halvemmaksi ostaa kotimaisesta kaupasta.

Paikallinen liike tukee skeittareita ja scoottaajia, järjestää tapahtumia, tuottaa sekä tekee videoita ja saat tavallaan kaikkea tätä sisältöä kaupan päälle vain sillä 20e hinnalla. Skeittiparkit yms. rakennetaan yhteisön tuella jossa kaupat on isona osana. Eli olet rakentamassa vielä harrastuspaikkojakin ja myös auttamassa että tulisi suomalaisia ammattilaislautailijoita ja tulevia Olympia-toivoja. Kaikki tämä vain siihen 20e hintaan. Kaupasta saa tukea harrastamiseen ja voi kysyä neuvoja setuppien kehittämiseen. Ja mitä vielä... Isosta ketjusta ostaessa kaikki rahat menee ulkomaisille kasvottomille sijoittajayhtiöille joita ei kiinnosta lainkaan paikallinen skene ja lapset.

Kyse ei siis ole tukemisesta, vaan siitä että saat niillä muutamalla kympillä niin paljon enemmän. Siksi kannattaa aina ostaa kotimaisesta pikkukaupasta skeitit ja scootit, ohessa linkkejä kauppoihin.

www.junnuille.com 
www.offshore.fi